PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

VIDEO | Van de Sanden helpt Olympique Lyon aan aan de dubbel

0
VIDEO | Van de Sanden helpt Olympique Lyon aan aan de dubbel

Olympique Lyon heeft de Franse dubbel gepakt. In navolging van de landstitel werd woensdagavond de Franse beker gewonnen. Lille werd met 3-1 verslagen.

Shanice van de Sanden begon in de basis bij Lyon en zij zag Dszenifer Maroszán in de twintigste minuut de paal raken. Het was de grootste kans in de eerste helft.

Na de thee was het al snel raak. In de 52e minuut zorgde Amandine Henry voor de 1-0. Twee minuten later schoot Van de Sanden de tweede Lyon-treffer binnen, waardoor de beker binnen leek.

Het werd echter nog spannend door een doelpunt van Ouleymata Sarr. Uiteindelijk stelde Wendie Renard vanaf de penaltystip de zege veilig: 3-1. Het is voor Lyon de achtste bekerwinst in de historie van de club.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!