KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | FC Barcelona verliest van Tenerife en ziet titel naar Atleti gaan

( 0 reacties)
VIDEO | FC Barcelona verliest van Tenerife en ziet titel naar Atleti gaan

FC Barcelona is er niet in geslaagd om kampioen van Spanje te worden. Voor het derde jaar op rij is Atlético Madrid de kampioen.

Barcelona moest zondag zelf winnen van Granadilla Tenerife en hopen dat Atlético verloor van Real Sociedad. Beide scenario's gebeurden echter niet. Atléti won met 3-1, terwijl Barça verloor op Tenerife.

Lieke Martens ontbrak bij de Catalanen, waar Stefanie van der Gragt wel in de basis stond. María José scoorde in de 56e minuut het enige doelpunt namens Tenerife, waardoor de drie punten op het eiland bleven.

Barcelona eindigt dit seizoen als tweede in de Primera División, met 78 punten uit 30 wedstrijden. Atlético Madrid heeft zes punten meer en mag daardoor voor de derde keer op rij de Spaanse titel vieren. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!