KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | Bruheze vrouwen 1 staan in de top!

( 0 reacties)
VIDEO | Bruheze vrouwen 1 staan in de top!

Dit jaar organiseren KPN en FOX Sports 'De Wedstrijd van je Leven'. Ieder seniorenteam binnen het Nederlandse mannen- en vrouwenvoetbal maakt kans op een live wedstrijd op FOX Sports.

Vastgelegd door camera's langs het hele veld, met Koert Westerman als commentator, Hans Kraay jr. voor de interviews en Ronald de Boer als analist. Tegenstander is FC De Rebellen, het team van spraakmakende ex-spelers uit de Eredivisie, onder leiding van John de Wolf. Na afloop verzorgt de Radio Veronica Drive In Show de derde helft.

Eén van de tien kansmakers zijn de vrouwen van Bruheze. Wil jij het team live zien shinen op FOX Sports? Stem dan via deze link op Bruheze Vrouwen 1. Stemmen kan tot en met zondag 12 mei. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!