KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Excelsior Barendrecht strikt oud-international als assistent-trainer

( 0 reacties)
Excelsior Barendrecht strikt oud-international als assistent-trainer

Excelsior Barendrecht heeft in Sandra van Tol een derde assistent-trainer gevonden voor hoofdtrainer Richard Mank. De 46-jarige oud-international wil zichzelf verder ontwikkelen op het gebied van het trainersvak.

"Ik heb gekozen voor Excelsior Barendrecht, omdat het voor mij een mooie gelegenheid is om ervaring op te doen in de Eredivisie", legt Van Tol uit op de website van Excelsior Barendrecht.

"Ik verwacht een mooie jonge leergierige groep te ondersteunen in hun ontwikkeling en te kijken hoe ver wij kunnen groeien als team. Daarnaast wil ik ervaren hoe het is om te werken met een volledige staf op het veld", vervolgt de oud-speelster van onder meer Saestum, RVVH en SSS Klaaswaal.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!