Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen stopt; mogelijk vervolg vrouwenvoetbal

0
Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen stopt; mogelijk vervolg vrouwenvoetbal

SC Heerenveen heeft het vertrek uit de Eredivisie bevestigd. De stichting ziet er geen heil meer in om het Vrouwenvoetbal Heerenveen met minimale middelen overeind te houden, zo laat de club weten op de website.

Afgelopen zomer verlengde sc Heerenveen de sponsorverbintenis met de Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen met twee jaar om daarmee een van de belangrijkste pilaren onder het vrouwenvoetbal van Heerenveen te blijven. Tijdens gesprekken die de afgelopen periode zijn gevoerd, is voorgesteld om het sponsorbedrag te verdubbelen.
 
Als sponsor van het Vrouwenvoetbal Heerenveen wil sc Heerenveen samen met andere betrokkenen zoals de Gemeente Heerenveen en de KNVB onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het vrouwenvoetbal in Heerenveen een vervolg te geven.

Update 20.45 uur:

De Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen bevestigt tegenover vrouwenvoetbalnieuws.nl dat de stichting na dit seizoen ophoudt met bestaan. Wel zal er gekeken worden naar mogelijkheden om het vrouwenvoetbal in Heerenveen een vervolg te geven, maar dat zal niet gebeuren met de stichting.

De ploeg maakt het seizoen in de Eredivisie wel af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!