VIDEO | Doelpunt Kerkdijk niet genoeg voor zege Bristol City

Danique Kerkdijk wist zondag het doel te vinden namens Bristol City. Haar goal was echter niet genoeg voor de zege: Liverpool was met 5-2 te sterk.

Liverpool kwam na elf minuten op voorsprong via Rinsola Babajide, nadat Kerkdijk balverlies leed. De verdedigster maakte vervolgens haar fout goed door met een vrije trap vanaf grote afstand.

De bal stuiterde de doelmond in en verschalkte vervolgens keepster Anke Preuß. Toch kwam Liverpool de gelijkmaker weer te boven. Nog in de eerste helft liepen The Reds uit naar 3-1 via doelpunten van Babajide en Yana Daniels.

Na de rust maakte Babajide haar hattrick compleet. Een eigen goal van Niamh Fahey betekende de tweede Bristol-goal, maar de zege was voor Liverpool. Ashley Hodson zorgde voor het slotakkoord: 5-2.

Haters will say this wasn't a shot...@bristolcitywfc @daniquekerkdijk #FAWSL pic.twitter.com/B8mmxb5y2Y