OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

VIDEO | FC Barcelona zorgt voor klein voordeel in eerste halve finale

0
VIDEO | FC Barcelona zorgt voor klein voordeel in eerste halve finale

FC Barcelona heeft een klein voordeel opgedaan in de eerste halve finale van de UEFA Women's Champions League tegen Bayern München. De Spanjaarden wonnen op bezoek in München met 1-0.

Lieke Martens begon in de basis bij Barcelona en werd enkele keren gevaarlijk. Zo ook in de 51e minuut, toen ze het strafschopgebied binnendribbelde en onderuit werd gehaald. De OranjeLeeuwin wilde een penalty, maar die kreeg ze niet.

Zo'n tien minuten later was het raak voor Barcelona, dat eerder al twee keer het aluminium had getroffen. Kheira Hamraoui zette de 0-1 op het scorebord.

Bayern had een doelpunt nodig en bracht onder meer Lineth Beerensteyn in de ploeg. Samen met haar kwamen de Duitsers echter niet meer tot scoren: 0-1.

Aanstaande zondag staat de return in Barcelona op het programma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!