Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

VIDEO | Van der Gragt onthult geheimen tegenstander Bayern München

( 0 reacties)
VIDEO | Van der Gragt onthult geheimen tegenstander Bayern München

Vanavond staan Bayern München en FC Barcelona tegenover elkaar. Een speciaal duel voor Stefanie van der Gragt, nu speelster van Barcelona, maar met een verleden bij Bayern. Ze legt de geheimen van de tegenstander van zondagavond alvast bloot.

Zo licht ze onder meer keepster Manuela Zinsberger uit, maar gaat ze ook in op de kwaliteiten van onder meer Fridolina Rolfö en Lineth Beerensteyn. 

"Hun speelstijl is anders. Zij spelen meer de lange bal en gaan meer de duels aan. Barça wil voetballen, 'tiki taka' spelen. Voor ons is het goed om ons eigen spel te spelen."

"Wij zijn een goed team. Als we de bal hebben, zijn we altijd gevaarlijk", aldus Van der Gragt, die benadrukt dat het belangrijk is om vanavond te scoren. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!