KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Monsterzege Heerenveen: ''Leuk om zo een keertje te voetballen''

( 0 reacties)
Monsterzege Heerenveen: ''Leuk om zo een keertje te voetballen''

Tiny Hoekstra hielp SC Heerenveen vrijdagavond met vijf doelpunten aan een 12-0 overwinning op Achilles'29. Na afloop stond ze voor de camera van de Friezen.

"Ik denk dat dit wel de dikste uitslag is die Heerenveen ooit neer heeft gezet. Het is wel leuk om zo een keertje te voetballen", zei de aanvalster, die zelf dus vijf keer scoorde. "Leuk om een keer te doen. In deze wedstrijd kon het en ik ben er blij mee."

"Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen", is Hoekstra duidelijk. "We zijn nu bezig om voetballend alles op te lossen en dat zie je ook wel terug in het veld. We willen er voetballend doorheen komen en dat lukte echt supergoed. Daardoor scoor je ook twaalf keer."

Voor SC Heerenveen is de winst van de B-poule al binnen. "Ik denk dat we tegen Excelsior Barendrecht en VV Alkmaar gewoon moeten laten zien dat wij de beste zijn in de B-poule", aldus Hoekstra. 

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!