BREAKING | Van der Gragt zet volgende stap in herstel na knieblessure Voorlopige selectie Oranje O18 voor vierlandentoernooi in Amerika bekend Kwakkenbos neemt Oranje O18 onder haar hoede op vierlandentoernooi Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

Van Es droomt van prijzen en WK: ''Laten we daar alles voor doen''

( 0 reacties)
Van Es droomt van prijzen en WK: ''Laten we daar alles voor doen''

Kika van Es speelde tijdens de Algarve Cup vrijwel niet, maar stond in de oefenwedstrijden tegen Mexico en Chili in de basis. Daar was ze erg blij mee, net zoals met haar plek in de WK-selectie.

Of ze had verwacht mee naar Frankrijk te mogen? "Ik ben daar altijd heel voorzichtig in totdat het officieel is. Natuurlijk zag het er wel goed uit, maar je hebt in de afgelopen wedstrijden toch niet veel gespeeld, dan kan het toch zijn dat ze (Sarina Wiegman, red.) een andere keuze maakt", zegt Van Es in gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl.

"Dan ga je nadenken over wat je beter kunt doen, want je wil er alles aan doen om het zo goed mogelijk te doen en het team te kunnen helpen", vervolgt de linksback. "Op dat moment was dat voor mij niet op het veld, maar wellicht naast het veld. Ik ben blij dat ik de afgelopen wedstrijden heb mogen spelen."

Haar plannen voor deze zomer staan dus al vast, met Ajax is ze nog in de race voor twee prijzen. "Om twee prijzen te pakken met Ajax en dan naar het WK te gaan, dat zou wel een droom zijn die uitkomt. Laten we daar maar gewoon van blijven dromen en daar alles voor doen", besluit Van Es.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!