Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Excelsior Barendrecht trekt opnieuw speelster Achilles'29 aan

( 0 reacties)
Excelsior Barendrecht trekt opnieuw speelster Achilles'29 aan

In navolging van Sophie Cobussen verruilt ook Julia Ibes Achilles'29 voor Excelsior Barendrecht. Dat maakt de club vandaag bekend.

"Ik heb een jaar bij Achilles’29 mogen proeven hoe het is om in de Eredivisie te voetballen en ik ben nu klaar om een volgende stap te maken", zegt de 19-jarige aanvalster op de website van Excelsior Barendrecht."

"Excelsior Barendrecht geeft mij het vertrouwen dat ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen, zowel als speler, maar ook als persoon", vervolgt Ibes. "Ik verwacht dat ik mezelf persoonlijk meer kan gaan uitdagen, omdat de concurrentie groter zal zijn."

"Daarnaast denk ik dat wij een goed team hebben, dat verrassend uit de hoek kan komen. Ik hoop met mijn acties en voorzetten belangrijk te kunnen zijn voor het team", aldus Ibes, die eerder speelde voor RKSV Nuenen, CTO Talententeam Zuid en dus Achilles'29.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!