OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

FlowSports en Quick'20 starten samenwerking: ''Een duidelijk signaal''

0
FlowSports en Quick'20 starten samenwerking: ''Een duidelijk signaal''

Quick'20 en FlowSports gaan samenwerken ten behoeve van het vrouwenvoetbal. Dat maakt de club woensdagochtend bekend.

"FlowSports is een bekende naam in het vrouwenvoetbal. Leoni (Blokhuis, red.) is een expert in haar vak en bovendien liggen haar roots in Oldenzaal", reageert Gerard Heskamp van Quick'20 op de website van de club.

"Wij willen als Quick’20 stappen voorwaarts gaan maken in het vrouwenvoetbal, zowel op het veld als daarbuiten en we geven een duidelijk signaal af met deze samenwerking", vervolgt Heskamp. "We zijn blij dat Leoni zich met haar bureau committeert aan onze ambitie en doelen."

De club wil volgens hem verantwoordelijkheid nemen. "En ook op het gebied van vrouwenvoetbal een club van betekenis zijn in de stad en regio. Meiden en vrouwen moeten zich helemaal thuis gaan voelen op onze vereniging", aldus Heskamp.

Blokhuis heeft een speciale band met Quick'20: "Als Oldenzaalse liep ik al vroeg rond bij Quick’20 om mijn broers aan te moedigen. Ik koester de band die ik met Oldenzaal heb en in het bijzonder met Quick’20. Als ik de vereniging met mijn kennis en ervaring in het vrouwenvoetbal kan helpen, dan doe ik dat met veel plezier", zegt ze. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!