Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

FlowSports en Quick'20 starten samenwerking: ''Een duidelijk signaal''

( 0 reacties)
FlowSports en Quick'20 starten samenwerking: ''Een duidelijk signaal''

Quick'20 en FlowSports gaan samenwerken ten behoeve van het vrouwenvoetbal. Dat maakt de club woensdagochtend bekend.

"FlowSports is een bekende naam in het vrouwenvoetbal. Leoni (Blokhuis, red.) is een expert in haar vak en bovendien liggen haar roots in Oldenzaal", reageert Gerard Heskamp van Quick'20 op de website van de club.

"Wij willen als Quick’20 stappen voorwaarts gaan maken in het vrouwenvoetbal, zowel op het veld als daarbuiten en we geven een duidelijk signaal af met deze samenwerking", vervolgt Heskamp. "We zijn blij dat Leoni zich met haar bureau committeert aan onze ambitie en doelen."

De club wil volgens hem verantwoordelijkheid nemen. "En ook op het gebied van vrouwenvoetbal een club van betekenis zijn in de stad en regio. Meiden en vrouwen moeten zich helemaal thuis gaan voelen op onze vereniging", aldus Heskamp.

Blokhuis heeft een speciale band met Quick'20: "Als Oldenzaalse liep ik al vroeg rond bij Quick’20 om mijn broers aan te moedigen. Ik koester de band die ik met Oldenzaal heb en in het bijzonder met Quick’20. Als ik de vereniging met mijn kennis en ervaring in het vrouwenvoetbal kan helpen, dan doe ik dat met veel plezier", zegt ze. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!