Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

KNVB organiseert Oranje open dag; scoor selfie met OranjeLeeuwinnen

( 0 reacties)
KNVB organiseert Oranje open dag; scoor selfie met OranjeLeeuwinnen

Op zaterdag 25 mei organiseert de KNVB van 13:00 tot 18:00 de Oranje open dag op de KNVB Campus. Een supertoffe dag voor Oranjefans tussen de 8 en 16 jaar, waar zij hun Oranjehelden en -heldinnen kunnen ontmoeten.

De OranjeLeeuwinnen uit de WK-selectie en een aantal spelers van het Nederlands mannenelftal zijn op deze dag aanwezig. Er zijn toffe voetbalspellen en clinics waaraan je kunt meedoen en er is ook muziek en een podiumprogramma waar we de WK-selectie toejuichen.

En natuurlijk is een handtekening/selfie scoren van één van de spelers of speelsters ook een belangrijk onderdeel.

De kaarten voor 'Jonge Leeuwen' zijn inmiddels in de verkoop gegaan, de voorrangsperiode voor Oranje ClubCardhouders begint op 18 april om 12:00 uur. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan start de vrije verkoop op dinsdag 23 april om 12.00 uur.

De 5.000 beschikbare kaarten voor de Oranje open dag zijn gratis en kunnen worden aangevraagd in de KNVB ticketshop. De activiteiten zijn vooral gericht op kinderen van 8 t/m 16 jaar, daarom kun je per bestelling maximaal één volwassenekaart en drie jeugdkaarten aanvragen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!