Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

FC Twente legt drie speelsters langer vast: ''Ik ben heel blij''

( 0 reacties)
FC Twente legt drie speelsters langer vast: ''Ik ben heel blij''

Sisca Folkertsma, Bente Jansen en Maud Roetgering hebben hun contract bij FC Twente verlengd, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Technisch manager René Roord toont zich tevreden. 

“Ik ben heel blij dat Sisca heeft verlengd, ze heeft een heel goed seizoen gedraaid en zich terecht weer in de selectie van de Oranjeleeuwinnen gespeeld", vertelt hij. "Helaas heeft een ernstige blessure haar nu terug geworpen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ze beter terug komt", aldus Roord. 

“Het is mooi dat Bente voor 2 jaar heeft bijgetekend, ze is een groot talent en maakt een zeer goede ontwikkeling door bij FC Twente", vervolgt de bestuurder enthousiast. "Als ze deze lijn weet door te zetten, mogen we veel van haar verwachten", voorspelt Roord.

Ook Roetgering blijft langer verbonden aan de Tukkers. “Het is mooi dat Maud verlengd heeft", reageert hij. "Ze is zowel op als naast het veld van grote waarde voor het team. Ik ben blij dat ze haar ervaring ook komend seizoen kan delen met de ploeg.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!