Reichardt met West Ham United naar finale SSE FA Cup

Lucienne Reichardt staat met West Ham United in de finale van de SSE Women's FA Cup. Zondag werd Reading op penalty's verslagen, waardoor West Ham zich op 4 mei mag melden op Wembley.

Reichardt begon in de basis bij The Hammers en zag Reading vlak na rust op voorsprong komen via Rachel Furness. De Nederlandse middenveldster ging vervolgens naar de kant.

Vijf minuten later kwam West Ham op gelijke hoogte via Alisha Lehmann. Die stand stond ook na 90 minuten op het bord, waardoor verlenging volgde. Daarin werd niet meer gescoord en dus moest een penaltyserie de winnaar aanwijzen.

Uiteindelijk was West Ham daarin te sterk, waardoor het op 4 mei in de finale van de FA Cup staat. Manchester City is op Wembley de tegenstander. Bij West Ham ontbraken Esmee de Graaf en Tessel Middag. Zij zijn beide aan het revalideren van een zware knieblessure.

???? @ManCity & @westhamwomen

Your 2019 #SSEWomensFACup Finalists!

5:30pm Saturday 4 May at @wembleystadium… see you there! pic.twitter.com/19L8jk567w