LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

TPP in Champions League: ''Als eenheid strijd leveren''

( 0 reacties)
TPP in Champions League: ''Als eenheid strijd leveren''

De zaalvoetbalsters van TPP Rotterdam doen deze week mee aan de Champions League. In Spanje is de ploeg niet direct favoriet, maar daar heeft TPP lak aan.

"Daar staan wij ook om bekend. Als een eenheid strijd leveren en nooit opgeven", zegt coach Sharon van Zadelhoff op de website van de KNVB. "Het grootste goed in mijn beleving, zodra je het als 'kleintje' opneemt tegen het grote geld."

Het vrouwenzaalvoetbal ontwikkelt zich snel. "We moeten flink aan de bak om de achterstand op een land als Spanje in te halen", vindt Van Zadelhoff. "Als alle teams, de Coöperatie Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal (CEF-V), de KNVB en lokale organisaties als Rotterdam Topsport blijven samenwerken, moet het mogelijk zijn."

TPP Rotterdam begint het toernooi dinsdag 16 april met een wedstrijd tegen het Portugese Benfica. Woensdag 17 april is Kick Off uit Italië de tegenstander. Op donderdag 18 april neemt TPP het op tegen Inter Media Service (Oekraïne). 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!