Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen Oranje O18 maakt terugkeer met vierlandentoernooi in Amerika Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup

Kraay jr: ''Van Persie en Ziyech zitten hiervan te watertanden''

( 0 reacties)
Kraay jr: ''Van Persie en Ziyech zitten hiervan te watertanden''

Hans Kraay jr. is fan van de OranjeLeeuwinnen. Hij heeft vorige week dan ook gekeken naar de oefenduels tegen Mexico en Chili.

"Natuurlijk heb ik gekeken", zegt hij in de uitzending van talkshow M. "Ik vond het niet uitmuntend", zo geeft Kraay jr. toe. "Ik ben zwaar voor het vrouwenvoetbal, maar die Chilenen konden er geen ene reet van."

Over een moment was hij lovend: "Na twee minuten was mijn hele avond al geslaagd. Het steekballetje van Vivianne Miedema. Van Persie en Ziyech zitten hiervan te watertanden. Dit is zo'n moeilijke bal."

"Je moet het kunnen zien, je moet het kunnen uitvoeren en dan gaat het ook nog om de snelheid van de bal. Dit is eigenlijk de perfecte bal. Toen zei ik al tegen mijn vrouw: 'prima joh, mijn avond is geslaagd.'", aldus Kraay jr.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!