Winst Drachtster Boys HR Piping VR1 tegen Os Lusitanos maar geen play-offs

0
Winst Drachtster Boys HR Piping VR1 tegen Os Lusitanos maar geen play-offs

Vooraf waren alle scenario’s bekend, een ding was overduidelijk, Drachtster Boys HR Piping VR1 moest beslist winnen van Os Lusitanos VR1 en daarna maar afwachten wat Drs.Vijfje deed tegen Team Almaar/Sportstars.

Welnu de Drachtster meiden deden wat ze moesten doen en Drs.Vijfje deed wat zij moesten doen…(winnen van Team Alkmaar). Kortom geen nacompetitie voor de vrouwen van Symen Abe Hoekstra en dat is voor het eerst sinds jaren.

Natuurlijk komt dat hard aan bij de meiden en staf. De andere kant gebied te melden dat het team zich van een schier onmogelijke negende plek terug heeft gevochten naar een vijfde plek met maar één punt achterstand op de nummer vier.

Hoe dan ook het wordt nu even 'uithuilen', maar ook snel weer verder. Verder met doortrainen, inpassen nieuwe speelsters en op naar 22 juni de MidsummerCup.

Dan nog even over de wedstrijd tegen Os Lusitanos. Al na één minuut lag de bal in het mandje door een voorzet van Jessie Prijs die werd binnen geschoten bij de tweede paal door Anita Vellema. Marleen Reenders schoot voor rust uit een vrije trap de 2-0 binnen en na rust onderstreepte Aruni Westerhout haar goede vorm door op aangeven van Jessie Prijs de 3-0 en de 4-0 te maken. Dat daarna Os Lusitanos nog terugkwam tot 4-3 lag zeker ook aan het gebrek aan concentratie bij Drachtster Boys HR Piping VR1. Marlous Pieete (1-4), Moudou Bouchra (2-4 en 3-4).

Foto via: Tibbesma Fotografie

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!