VIDEO | Olympique Lyon rekent in kraker af met PSG

Olympique Lyon heeft onder het toeziend oog van bijna 26.000 toeschouwers Paris Saint-Germain verslagen. De regerend landskampioen won met maar liefst 5-0.

Shanice van de Sanden begon op de bank bij Lyon en zag Ada Hegerberg in de achtste minuut de score openen. Vijf minuten voor rust verdubbelde Eugénie Le Sommer de marge.

Nog voor de thee werd het 3-0, door een benutte penalty van Wendie Renard. Het was alweer haar 100e goal voor Olympique Lyon. Dzsenifer Maroszán zorgde na een uur spelen voor de vierde goal.

Van de Sanden viel in en maakte vlak voor tijd de 5-0. Daardoor lijkt de landstitel bij Olympique Lyon te blijven. De ploeg heeft nu drie punten voorsprong op PSG en er zijn nog twee speelrondes te gaan.