KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

De Zweef Vrouwen 1 stapt over naar zaterdagcompetitie

( 0 reacties)
De Zweef Vrouwen 1 stapt over naar zaterdagcompetitie

In navolging van het tweede elftal van de heren, zal komend seizoen ook De Zweef Vrouwen 1 overstappen van de zondagcompetitie naar de zaterdagcompetitie.

Met beide overstappen speelt De Zweef in op een maatschappelijke tendens, waarbij veel (jonge) spelers en speelsters een voorkeur hebben voor het spelen op zaterdag. Het eerste dameselftal, dat op dit moment uitkomt in de 2e klasse, zal door de overstap naar de zaterdagcompetitie komend seizoen instromen in de 3e klasse.

Vrouwen 1 zal ingeschreven worden in een competitie met tegenstanders uit de buurt. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er komend seizoen leuke derby’s te bekijken zijn. De nieuwe situatie zal wel een aantal praktische aanpassingen vragen.

Zo is Vrouwen 1 vanwege de overstap op zoek naar een nieuwe leid(st)er en een nieuwe grensrechter. De Zweef roept belangstellenden voor deze, of een van de andere broodnodige vrijwilligersfuncties, op zich te melden (aanmelden kan via info@dezweef.nl). 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!