AVW ’66 vrouwen-meiden voetbal gaat zelfstandig door

0
AVW ’66 vrouwen-meiden voetbal gaat zelfstandig door

Door beëindiging van de samenwerking tussen Sportclub Westervoort en AVW’66 aangaande “vrouwen-meiden voetbal in Westervoort”, heeft AVW’66 het ambitieuze plan opgepakt om in het seizoen 2019-2020 met een Vrouwen 1-team te beginnen in de zaterdagcompetitie. 

Na diverse goede gesprekken in de projectgroep “vrouwen-meiden voetbal AVW’66” is Marcel van 't Hul aangewezen als hoofdtrainer voor deze fantastische nieuwe uitdaging. Hij heeft er ook alle vertrouwen en zin in om met dit nieuw te vormen team aan de slag te gaan. Twee sponsoren hebben zich reeds aangemeld om het gehele team te voorzien. Fysiotherapeute staat ook in de wachtkamer.

Het Vrouwen 1-team van AVW’66 zal uit ongeveer 16-18 dames gaan bestaan. Het hoogste niveau, waarvoor wij dit team mogen inschrijven bij de KNVB is de 3de klasse. Gezien de doorstroom vanuit de MO-19( Hoofdklasse) is de doelstelling dan ook direct te promoveren.

We hebben reeds een aantal nieuwe speelsters mogen verwelkomen, maar om tot een goede selectie te komen, zoeken we nog 1 tot 3 speelsters, die al een aardige balletje kunnen tikken en op meerdere posities uit de voeten kunnen.

Dus kun jij voetballen, heb je ambitie, geen moeite met twee keer per week trainen en op zaterdag een wedstrijd te spelen, meld je dan aan bij Marc Elfring via elfring.mwj@gmail.com of bel/app naar 0634258850.

We kunnen je dan ook inplannen voor een trainingsavond en oefenwedstrijd. Geef hierbij duidelijk je voor- en achternaam, telefoonnummer waarop je bereikbaar bent, geboortedatum en je voetbal ervaring aan. 

Dus ben je sportief, vind je het leuk om in een team te spelen, twijfel dan niet en meld je dan aan voor deze fantastische nieuwe uitdaging! Wij hebben er ontzettend veel zin in. 

Bestuur AVW’66

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!