Damesteams opgelet! Wintercup Holland vindt ook volgend jaar plaats

( 0 reacties)
Damesteams opgelet! Wintercup Holland vindt ook volgend jaar plaats

Veel amateurclubs hebben te maken met een lange winterstop. Een aantal weken wordt er niet gespeeld en alle teams staan stil. Daar is nu verandering in gekomen! Na de succesvolle edities van 2018 en 2019 zal ook in 2020 de Wintercup Holland worden georganiseerd.

Ditmaal van vrijdag 10 t/m maandag 13 januari 2020 te Duinrell Wassenaar. De Wintercup Holland is voor teams uit de Hoofdklasse, maar ook voor teams uitkomend tot aan de kelderklasse. Wij hebben poules voor de dames, heren hoge klasse, heren lage klasse, 35+ en 45+. Alle teams spelen 11 tegen 11. Maar naast het toernooi is de Wintercup vooral gericht op teambuilding.

Het weekend begint met aankomst op vrijdag met aansluitend een geweldig themafeest. Alle andere avonden zullen er ook themafeesten zijn en kunnen jullie gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Op zaterdag en zondag wordt er gevoetbald in de poules en aansluitend de finalewedstrijden.

Om dit toegankelijk te maken voor iedereen starten onze prijzen al vanaf € 114,95 p.p. incl. verblijf en gebruik faciliteiten op het park, ontbijt, diner en toegang tot alle feesten. Deze prijs van € 114,95 p.p. is een vroeg boek korting voor teams (geldig tot 15 oktober 2019). Daarna wordt de prijs verhoogd naar € 124,95 p.p. (1 dec is sluitingsdatum voor het opgeven of het moet eerder vol zijn).

Voor deelname aan het voetbaltoernooi zelf zijn de kosten €189,- per team. Deze kosten moeten worden voldaan binnen 2 weken na inschrijving.

Voor de aankomende editie is de inschrijving al geopend. Aan de edities van 2018 en 2019 deden bij elke editie meer dan 600 voetballer(ster)s mee en deze hadden een onvergetelijk teambuildings weekend dan wel trainingskamp! Voor de editie van 2020 hebben zich al 20 teams ingeschreven. Voor de editie van 2020 zijn we naar een nieuwe en unieke locatie gegaan, namelijk Duinrell te Wassenaar. De wedstrijden zullen worden gespeeld op velden in de buurt (max. 10 km afstand). Zet nu alvast 10 tot en met 13 januari 2020 in jouw agenda.

Aanmelden doe je via deze link.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!