Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Nieuwe assistent Excelsior Barendrecht: ''Bewust de keuze gemaakt''

( 0 reacties)
Nieuwe assistent Excelsior Barendrecht: ''Bewust de keuze gemaakt''

Excelsior Barendrecht heeft een opvolger van assistent-trainer Rody van Hemert gevonden. Met ingang van volgend seizoen is Alexandra van den Heerik de nieuwe assistent van trainer Richard Mank.

"Van vrienden en kennissen uit de voetbalwereld hoorde ik positieve verhalen over het huidige team en de hoofdtrainer. Bij de kennismaking met Richard was er gelijk een klik en hadden wij dezelfde opvattingen over voetbal, teamprocessen en de rol van een assistent-trainster", vertelt Van den Heerik op de website van Excelsior.

Ze vervolgt: "Dit team van gemotiveerde, jonge speelsters werkt elke dag keihard om beter te worden. Ik zal deze speelsters binnen dit proces zo goed mogelijk ondersteunen, begeleiden en uitdagen. Van mezelf weet ik dat ik hier grenzeloos veel energie, werk en tijd in zal steken."

Ze wil voor zichzelf stappen maken. "Mijn persoonlijke doelstelling is om stappen te maken in mijn ontwikkeling als jonge trainster. Ik heb bewust de keuze gemaakt om niet ergens anders aan de slag te gaan als hoofdtrainer, zodat ik een seizoen kan leren van andere trainers, specialisten en betrokkenen in de Eredivisie", besluit Van den Heerik. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!