SC ’t Gooi verlengt contract met hoofdtrainer Jaap Hofman

( 0 reacties)
SC ’t Gooi verlengt contract met hoofdtrainer Jaap Hofman

Met veel plezier kunnen wij u mededelen, dat SC ’t Gooi het contract met haar hoofdtrainer vrouwen en coach van het eerste, vrouwen 1 met wederom een jaar heeft verlengd.

Jaap Hofman (55 jaar) is reeds acht jaar zéér succesvol coach en trainer van SC ’t Gooi 1. De afgelopen jaren promoveerde dit team naar de landelijke klasse. Dit seizoen komt het team in de landelijke 1e klasse A zaterdag uit, waarbij een positie in de middenmoot wordt ingenomen. Dit seizoen zijn er diverse nieuwe (jeugd)speelsters in gepast. Prachtig om de groei in het team te zien. We verwachten komende seizoenen de vruchten hiervan te plukken. Zeker met een talentvol tweede team erachter, waar trainer Gerard Ruijgt prima werk verricht. Daarnaast spelen er vele talenten in de jeugd.

Jaap heeft vroeger zelf jaren in de selectie van SC ’t Gooi gespeeld. Is ooit ruim zeventien jaar geleden begonnen als trainer van de E7, waar zijn zoontje Tim speelde.

In zijn trainerscarrière heeft hij met zijn ’t Gooi-teams tegen grote namen gespeeld als oa. Ajax (de club waar SC ’t Gooi mee samenwerkt), RSC Anderlecht, FC Barcelona, Borussia Mönchengladbach, Liverpool, FC Utrecht, nationale team Malta en Tottenham Hotspur. Begin van dit huidige seizoen, werd er op het trainingskamp in Engeland gespeeld tegen Bolton Wanders en Wigan Athletics. Komend seizoen staan er weer bijzondere trips  in de planning. Wij zijn ervan overtuigd dat Jaap een uitstekende verdere bijdrage
gaat leveren aan de ambitie in ons beleidsplan. En dit vlaggenschip nog verder kan brengen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!