LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Van de Donk: ''Ik vind dat we ons nog moeten bewijzen''

( 0 reacties)
Van de Donk: ''Ik vind dat we ons nog moeten bewijzen''

Daniëlle van de Donk scoorde dinsdag maar liefst vier keer tegen Chili (7-0) en is met Arsenal op weg naar de Engelse landstitel. De middenveldster is in vorm, een paar maanden voor het WK.

Volgens Van de Donk is Oranje niet zo ervaren, helemaal niet in vergelijking met andere landen: "We hebben een keer meegedaan aan een WK en we zijn een keer Europees kampioen geworden", zegt de middenveldster in gesprek met Voetbal International.

Dat wordt volgens haar vaak vergeten. "We zijn wel regerend Europees kampioen en hebben daarmee status gekregen, dat hebben we ook verdiend", vindt Van de Donk, die van mening is dat Oranje geen favoriet is in Frankrijk.

"Daarvoor is het echt veel te vroeg. Ik vind dat we ons nog moeten bewijzen en keihard moeten knokken om favoriet te zijn", besluit de nummer tien.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!