Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Van Domselaar: ''Je kan het treffen met Ajax een finale noemen''

( 0 reacties)
Van Domselaar: ''Je kan het treffen met Ajax een finale noemen''

FC Twente gaat vrijdagavond op bezoek bij Ajax in de halve finale van de KNVB Beker. Keepster Daphne van Domselaar heeft er vertrouwen in.

"Ajax is een zware tegenstander, je kan het treffen met Ajax dan ook wel een finale noemen. De andere halve finale wordt gestreden tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle", zegt ze op de website van FC Twente.

"Wij hebben op papier de beste tegenstander, ik verwacht een defensief Ajax, dat zich aan hun eigen systeem houdt van de afgelopen tijd. Ik denk echter wel dat er kansen voor ons liggen en dat wij het spel moeten gaan maken", blikt de doelvrouw vooruit.

"Als ons dat lukt dan zijn er mogelijkheden om een goed resultaat neer te zetten." De keepster waarschuwt voor de snelle uitbraken van Ajax: "Maar als we daar grip op kunnen krijgen, kan dat alleen maar positief uitpakken voor ons. We moeten goed staan en ervoor zorgen dat we kansen creëren. We hebben als team veel vertrouwen in een positieve afloop van de wedstrijd", aldus Van Domselaar.

Foto via: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!