KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Spitse geniet op het veld bij Oranje: ''Ik vind dat mooi''

( 0 reacties)
Spitse geniet op het veld bij Oranje: ''Ik vind dat mooi''

Het Nederlands elftal kan met een goed gevoel toeleven naar het komende WK. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman won dinsdagavond met maar liefst 7-0 van Chili, dat zich ook wist te plaatsen voor het WK.

"Met alle respect, maar Chili vind ik niet heel goed", zegt aanvoerder Sherida Spitse in gesprek met de NOS. "Maar wij hebben wel laten zien dat we continu door zijn gegaan en hele goede doelpunten hebben gemaakt. Dat is soms ook wel lastig als een tegenstander wat minder is, dan moet je wel door blijven gaan. Dat hebben wij wel gedaan. In de tweede helft was dat wat minder."

Spitse is zeer tevreden met het resultaat. "Je verwacht vooraf niet dat je met 7-0 gaat winnen. Dat we zulke doelpunten hebben gemaakt, elkaar een goal gunnen en genieten op het veld, ik vind dat mooi", aldus de middenveldster, die vindt dat Oranje er goed voor staat in aanloop naar het WK.

"Er zijn altijd kleine details die beter kunnen, maar hoe we vanavond (dinsdag, red.) hebben gespeeld en het met elkaar hebben gedaan dat zijn richting het WK goede dingen", meent ze. "We pieken op het juiste moment en dit is weer een hele goede stap."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!