Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

''Ajax en PSV werken met budgetten waar je gek van wordt''

( 0 reacties)
''Ajax en PSV werken met budgetten waar je gek van wordt''

Sjaak Polak is vanaf komend seizoen de trainer van ADO Den Haag. Velen reageerden verrast op het nieuws dat de voormalig speler van onder meer FC Twente en Excelsior het vrouwenvoetbal in gaat.

"Het is gewoon voetbal joh", zegt hij daarop in gesprek met het Algemeen Dagblad. Polak hoefde niet lang na te denken over zijn keuze voor ADO Den Haag. "Ik ga er het allerbeste voor ADO uithalen."

ADO heeft volgens hem een talentvolle ploeg en Polak wil het DNA van de club laten zien: "We gaan volle bak spelen, met Haagse bluf. En als het voetballend niet lukt, stropen we de mouwen op. Alles doen om er voldoening uit te halen."

De oefenmeester denkt aan prijzen, al weet hij ook wel dat geld een grote rol speelt. "Ik weet dat Ajax en PSV met budgetten werken waar je gek van wordt. Dat is bij ADO niet zo, maar dit team is weerbaar en er is veel potentieel met speelsters in nationale selecties. ADO staat er dus goed op", aldus Polak. 

Foto: Orange Pictures

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!