BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

Jansen: ''Het is niet zo dat je zomaar even wint van ADO Den Haag''

( 0 reacties)
Jansen: ''Het is niet zo dat je zomaar even wint van ADO Den Haag''

FC Twente gaat vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag. Renate Jansen heeft er vertrouwen in, zo vertelt ze op de website van de Tukkers.

"Het is niet zo dat je zomaar even wint van ADO Den Haag. Ze staan misschien op de vierde plek, maar er wordt van ons net zoveel verwacht als in de andere duels", aldus de aanvalster.

"We zullen er vol voor moeten gaan, want dat zullen zij ook doen. Ik verwacht dan ook dat er weer veel strijd is van beide kanten. We hebben nu een keer verloren en het is balen dat het in de play-offs is, maar we draaien het hele seizoen al goed", is Jansen van mening.

"Alles is nog mogelijk en daar hebben we vertrouwen in. We gaan er dan ook alles aan doen om die drie punten tegen ADO Den Haag te pakken", besluit de aanvoerder van FC Twente.

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!