OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Grant: ''Wij kunnen het FC Twente wel aardig moeilijk maken''

0
Grant: ''Wij kunnen het FC Twente wel aardig moeilijk maken''

ADO Den Haag komt vrijdag in eigen huis in actie tegen FC Twente. Chasity Grant blikt op de website van de residentieclub alvast vooruit op het onderonsje.

"Elke wedstrijd die je speelt, moet je spelen om te winnen", vindt de 17-jarige aanvalster. "In de competitie is het kampioenschap niet meer mogelijk, maar we willen natuurlijk wel de finale bereiken van de beker en die uiteindelijk winnen."

ADO staat in de halve finale van de KNVB Beker tegenover PEC Zwolle. Grant speelt zelf tussendoor nog de Eliteronde met Oranje O19. De jongeling verwacht vrijdag een lastige wedstrijd tegen FC Twente.

"Zolang we als team met veel strijd spelen, kunnen wij het ze wel aardig moeilijk maken. Natuurlijk spelen we deze wedstrijd om de punten in Den Haag te houden, maar ook om ons voor te bereiden op de halve finale van de beker. We gaan laten zien dat wij ADO Den Haag zijn en het maximale eruit halen", besluit Grant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!