Achilles'29 wil resultaten boeken: ''We hebben nog vier wedstrijden''

( 0 reacties)
Achilles'29 wil resultaten boeken: ''We hebben nog vier wedstrijden''

Achilles'29 pakte vrijdagavond eindelijk weer eens een punt. De ploeg uit Groesbeek speelde met 1-1 gelijk tegen Excelsior Barendrecht, tot tevredenheid van trainer Jürgen Schefczyk.

"Voor ons gaat het erom dat we proberen om ons tot het einde van de competitie te verbeteren. We willen dichterbij resultaten komen. Deze wedstrijd was leuk", zegt hij tegenover vrouwenvoetbalnieuws.nl. "Het was een spectaculaire wedstrijd, beide ploegen gingen voor de overwinning."

De Groesbekers kwamen al snel op voorsprong via Myrthe van de Laar en hadden ook nog op 2-0 kunnen komen, maar dat doelpunt werd afgekeurd: "Dat was twijfelachtig. De scheidsrechter had het doelpunt al goedgekeurd. Iedereen was aan het roepen en trekken."

"Waar ik bij mee ben, is het makkelijk switchen qua spitsen. We zijn continu bezig met beter worden en willen ons blijven ontwikkelen", vertelt Schefczyk, die dit seizoen nog resultaten wil halen. "We willen nog een keer winnen. We hebben nog vier wedstrijden."

"Hoe moeilijk we het ook hebben, we blijven proberen om iedere week met veel energie de wedstrijd aan te gaan. De meiden doen het aardig", is hij lovend. "Mentaal is het zwaar voor de speelsters", ziet de oefenmeester.

"Vrijdagavond gingen ze er vol voor. Het was een wedstrijd met alles erop en eraan. Ik heb me wel vermaakt. Ik heb mindere wedstrijden gezien", besluit Schefczyk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!