Weer een mooie avond voor Berkel VR30+1

0
Weer een mooie avond voor Berkel VR30+1

Vrijdag 22 maart was de 2e avond van de 7 tegen 7 voorjaarscompetitie voor ons VR30+1 team en ditmaal was CKC de organiserende vereniging alwaar het weer een leuke sportieve en gezellige avond werd met mooie resultaten voor onze Berkel vrouwen. 

Berkel mocht om 20.00 uur gelijk aantreden tegen CKC en speelde een prima wedstrijd waarin het diverse kansen creëerde en dik verdient won met 2-0 door doelpunten van Simone van Leeuwen en Nadia Roukes  die een sterke wedstrijd speelde.

Hierna moest het aantreden tegen het sterke XerxesDZB en daarin ging het lange tijd gelijk opgaand. Berkel kon  het een tijd goed dicht houden en er werden best wat kansen gecreëerd, maar door individuele klasse van de tegenpartij won XerxesDZB met 3-0.

Wedstrijd nummer drie deze avond was tegen Rozenburg en hier was de blauw-gele trots duidelijk de betere partij. De 1-0 kwam van Simone van Leeuwen die hem vanuit de corner in één keer erin draaide. Hierna was het Fenneke van der Breggen die met een' doosbal' de 2-0 maakte. De wedstrijd was gespeeld en het goed spelende Berkel beloonde haar eigen spel nog met een derde treffer en dat was een juweeltje. 

Een vlammend schot van Linda van Campenhout  op aangeven van Corine van der Gaag, die tevens aan de basis stond van de 4-0 want zij bracht prachtig Simone van Leeuwen in stelling die vervolgens de 4-0 noteerde en dat was dus een duidelijke en verdiende overwinning. 

De laatste wedstrijd deze avond was tegen Smitshoek en hierin het zelfde beeld. Berkel was duidelijk de betere partij en er werden veel kansen gecreëerd. Uiteindelijk won Berkel dan ook verdiend met 0-1.
Werkelijk  een heerlijk pasje van Corine van der Gaag op Linda van Campenhout waarmee ze wel raad wist want ze peerde de bal snoeihard in de kruising . Zo was het weer een mooie avond voor onze meiden die stuk voor stuk hun klasse binnen de lijnen laten zien en verder daarbuiten ook genieten van deze happening. 

Lady of the matches was duidelijk Corine van der Gaag. Corine creëerde heel veel kansen en bracht regelmatig teamgenoten in stelling met mooie passes. Bijna alle assists van de hele avond waren van haar. De volgende avond is op vrijdag 5 april bij Rozenburg. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!