Heerenveen speelt gelijk: ''Kunnen echt wel fantastisch voetballen''

( 0 reacties)
Heerenveen speelt gelijk: ''Kunnen echt wel fantastisch voetballen''

SC Heerenveen speelde vrijdagavond in eigen huis gelijk tegen VV Alkmaar: 1-1. Na afloop stond Elze Huls voor de camera van de Friezen.

"Het was niet de beste wedstrijd van het seizoen", zag de aanvalster. "Het was vrij lastige wedstrijd. We hebben weinig ons eigen spel gespeeld en niet zo heel veel kansen kunnen creëeren daardoor. Het was lastig."

Volgens Huls was het vooral lastig om de vrije man te vinden, de middenveldsters in te spelen en vanuit daar door te spelen. "Ik denk dat we dat de andere wedstrijden een stuk beter hebben gedaan. Daar ligt het aan, denk ik."

"We hebben de afgelopen twee wedstrijden met 6-0 en 6-2 gewonnen, dus we gingen met best veel vertrouwen deze wedstrijd in, ook met het idee dat we makkelijk doelpunten kunnen scoren. Het spel kwam niet op gang", aldus de aanvalster.

Volgende week speelt SC Heerenveen tegen Excelsior Barendrecht: "We moeten een goede trainingsweek draaien en kijken hoe we ons eigen spel weer kunnen gaan spelen. We kunnen echt wel fantastisch voetballen", besluit ze.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!