Ten Westeneind maakt debuut: ''We kunnen zeker kampioen worden''

( 0 reacties)
Ten Westeneind maakt debuut: ''We kunnen zeker kampioen worden''

Vera ten Westeneind maakte vrijdagavond haar debuut voor PSV. De middenveldster tekende in de zomer van 2017 een contract bij de Eindhovenaren, maar scheurde vervolgens haar kruisband af.

Na ruim 1,5 jaar revalideren, speelde ze vrijdag tegen PEC Zwolle (3-1) winst haar eerste minuten in het shirt van PSV. Ten Westeneind ziet dat het goed draait bij de koploper van de Eredivisie en het is volgens haar lastiger om dan terug te komen en minuten te maken, zo vertelt ze aan het Eindhovens Dagblad.

"Ik moet laten zien dat ik me ontwikkel op de trainingen en in de oefenwedstrijden die we spelen", zegt de middenveldster, die 'superblij' was toen ze van trainer Sander Luiten hoorde dat ze erin zou komen.

Ten Westeneind is met PSV in de race voor het kampioenschap en de 21-jarige heeft er vertrouwen in dat de titel uiteindelijk naar Eindhoven gaat: "We kunnen zeker kampioen worden, hebben de kwaliteit daarvoor. Ik heb er het volste vertrouwen in. De kans is groot, maar we zitten met drie clubs nog heel dicht bij elkaar", besluit ze.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!