Martens hoopt op Real Madrid: ''Zou de competitie beter maken''

( 0 reacties)
Martens hoopt op Real Madrid: ''Zou de competitie beter maken''

Lieke Martens speelt nu met FC Barcelona de Spaanse Clásico nog tegen Atlético Madrid, maar hoopt op de komst van Real Madrid in de Spaanse competitie.

Tot nu toe heeft Real Madrid geen vrouwenteam en dat lijkt er ook niet snel te komen. Preses Florentino Pérez is van mening dat de kosten niet opwegen tegen de baten en dat de strijd met topclubs als Olympique Lyon nooit gewonnen kan worden.

"Ik denk echt dat de Spaanse competitie een van de beste van Europa zou kunnen worden. Het zou mooi zijn als Real Madrid ook zou meedoen en in het vrouwenvoetbal zou investeren", zegt Martens in een interview met het Spaanse AS.

"Dat zou de competitie beter maken en ervoor kunnen zorgen dat buitenlandse sterspeelsters naar onze competitie zouden komen", is de aanvalster van mening. "De Spaanse voetbalsters zijn heel goed, maar om de competitie te ontwikkelen heb je ook buitenlandse speelsters nodig. Iedereen wil graag in Spanje wonen. Dit kan in de toekomst een geweldige competitie worden", besluit Martens.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!