VIDEO | Lyon wint nipt van Wolfsburg in Champions League-kraker

Woensdagavond stonden Olympique Lyon en VfL Wolfsburg niet tegenover elkaar in de finale van de UEFA Women's Champions League, maar in de kwartfinale. De Franse ploeg won uiteindelijk nipt: 2-1.

Lyon kwam al in de elfde minuut op voorsprong via Eugénie Le Sommer. Wendie Renard verdubbelde zeven minuten later de marge en de wedstrijd leek gespeeld.

Lang bleef het 2-0, al kreeg de bekerhouder kansen op meer. Wolfsburg probeerde wel, maar was slordig in de afronding. In de 58e minuut kwam Shanice van de Sanden het veld in.

Zij zag zes minuten later Nilla Fischer de aansluitingstreffer maken: 2-1. Daardoor blijft het spannend. De return in Wolfsburg vindt volgende week woensdag, 27 maart, plaats in het AOK Stadion. Die wedstrijd begint om 18:15 uur.

Beeld: YouTube