FC Twente verlengt met drie speelsters: ''Ze is een kind van de club''

0
FC Twente verlengt met drie speelsters: ''Ze is een kind van de club''

Cheyenne van den Goorbergh, Lysanne van der Wal en Suzanne Giesen verlengen hun contract bij FC Twente. Voor Van der Wal en Giesen wordt komend seizoen het tweede seizoen bij FC Twente en voor Van den Goorbergh haar vijfde.

"Cheyenne is een kind van de club" zegt technisch manager Rene Roord. "Zij heeft de jeugdopleiding bij FC Twente doorlopen en speelt al jaren bij FC Twente. Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot vaste waarde bij FC Twente en maakte ook haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. We zijn blij dat Cheyenne verlengt bij FC Twente."

Roord is blij met het langere verblijf van Van der Wal: "Het wordt het tweede seizoen voor Lysanne bij FC Twente. Ze is een waardevolle speelster met veel karakter, die zich altijd maximaal inzet voor het team. Ze draait tot nu toe een goed seizoen en wij zijn daarom ook blij dat ze komend seizoen ook nog bij ons speelt."

"Suzanne is een speelster met veel kwaliteiten. Ze is een ervaren en intelligente speelster, dat draagt ze zowel op het veld als naast het veld uit. Met deze kwaliteiten is ze erg waardevol gebleken voor de ploeg en is het mooi dat ze ook komend seizoen bij FC Twente speelt", zegt Roord over Giesen.

Foto via: Sportfoto-Oost

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!