Middag keert terug op het veld; De Graaf revalideert in Nederland

0
Middag keert terug op het veld; De Graaf revalideert in Nederland

Goed nieuws van West Ham United. Tessel Middag heeft zich aangesloten bij de club na haar knieblessure. De middenveldster werkt kleine rehabilitatiegedeelten af op het veld, zo maken The Hammers bekend.

"Tessel is een fantastische persoonlijkheid", zegt fysiotherapeut Elena Jobson op de website van West Ham. "We hebben het hele seizoen op haar gewacht, dus het is geweldig om haar hier (in Engeland) te hebben. Ze heeft op en naast het veld gerevalideerd."

West Ham doet het rustig aan met de middenveldster, zegt Jobson. "Ons doel is om haar 100% te krijgen en geen kantjes er vanaf te lopen. Het is geweldig om haar bij het team te betrekken. We kunnen niet wachten om haar terug te hebben."

Esmee de Graaf zet haar revalidatie voort in Nederland. De aanvalster liep in december een zware knieblessure op. "Esmee herstelt heel goed. Ze herstelt beter dan iedereen zou verwachten", vertelt Jobson.

"Dat hoeft niet te betekenen dat ze sneller weer gaat spelen, maar ze werkt hard aan haar herstel", aldus de fysiotherapeut. "Esmee gaat volgende maand terug naar Nederland en zal thuis haar revalidatie voorzetten. Ik denk dat het haar en haar herstel ten goede zal komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!