Wedstrijd in Spanje om bizarre reden halfuur stilgelegd

De wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Real Betis van donderdagavond verliep niet zo soepel... Het duel werd maar liefst bijna 30 minuten stilgelegd vanwege een blessure bij de scheidsrechter.

Er was geen vierde official aanwezig bij de wedstrijd die kon invallen en dus werd het spel stilgelegd. Dat duurde een halfuur. Een scheidsrechter die toevallig aanwezig was bij het duel viel uiteindelijk in.

Na 30 minuten onderbreking, gingen beide teams weer aan de slag. In de elfde minuut van de blessuretijd scoorde oud-Ajacied Willy de 2-2, waardoor de punten gedeeld werden in deze knotsgekke wedstrijd. Merel van Dongen deed 90 minuten mee.

El trió arbitral se retira a vestuarios y las jugadoras de ambos equipos se encuentran realizando ejercicios de calentamiento
2-1#athlive #futfem pic.twitter.com/c7QI4lGDSM