VIDEO | Barcelona voor het eerst onderuit in competitieduel

FC Barcelona heeft woensdagavond voor de eerste keer dit seizoen verloren in de Primera División. Sporting Club de Huelva was met 2-3 te sterk.

Met Stefanie van der Gragt en Lieke Martens in de basis kwam Barcelona in de zeventiende minuut op voorsprong via Asisat Oshoala. In de tweede helft draaide de wedstrijd echter helemaal om.

Na een fout van Van der Gragt maakte Raquel de gelijkmaker namens Huelva. Niet veel later kwamen de gasten op 1-2 via Anita. María Bonsegundo zorgde vervolgens voor de derde treffer.

Barcelona deed in de 84e minuut nog wel wat terug via Oshoala, maar de drie punten gingen uiteindelijk naar Huelva. Daarmee gingen de Catalanen voor het eerst dit seizoen onderuit in de competitie.

De ploeg zag het gat met Atlético Madrid groter worden. Het verschil tussen beide teams is nu zes punten.

Beeld: YouTube