Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie Rapinoe haalt uit: ''De grote sterren zeggen helemaal niets!'' Miedema nieuwe ambassadeur War Child: ''Die verantwoordelijkheid neem ik graag''

Wil jij als keepster praten over vrouwenvoetbal? Lees dan verder!

( 0 reacties)
Wil jij als keepster praten over vrouwenvoetbal? Lees dan verder!

Keepsters opgelet! Sta jij graag onder de lat en wil jij praten over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal en de ontwikkeling van keepsters in het algemeen? Lees dan snel verder!

Voor haar studie schrijft Amber van Lieshout de rubriek 'Keepsters', waarin ze keepsters interview over de hierboven genoemde onderwerpen. Wil jij hierover met haar in gesprek? Neem dan contact op via amberxvl@gmail.com of via Twitter.

Update 21 februari, 19.05 uur:

Een tijdje geleden deed Amber van Lieshout bovenstaande oproep. Inmiddels heeft zij zoveel leuke reacties gehad, dat de opdracht voor haar studie voldaan is. De rubriek Keepsters is vanaf deze week ook op onze website te lezen.

Daarvoor zijn nieuwe interviewkandidaten altijd welkom! Dus, sta jij graag onder de lat en wil jij praten over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal en de ontwikkeling van keepsters in het algemeen, én sta je open voor publicatie op onze website? Neem dan contact op via amberxvl@gmail.com of via Twitter.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!