Reiger Boys organiseert open trainingen

0
Reiger Boys organiseert open trainingen

Voetbalvereniging Reiger Boys heeft een traditie op het gebied van vrouwen- en meidenvoetbal. Op dit moment speelt het hoogste vrouwenteam in de Hoofdklasse en het 2e draait bovenin mee in de 3e klasse. De beide teams staan onder leiding van twee voormalige internationals, de zussen Janny en Fien Timisela.

Toch is de vrouwentak van de Heerhugowaardse vereniging op zoek naar versterking en daarom zijn er per heden elke dinsdagavond open trainingen waar men vrijblijvend kan meetrainen op hoofdklasse niveau.

Zo meldt de club op de eigen website:

Meiden en vrouwenvoetbalsters opgelet! Wil je graag op Hoofdklasse-niveau trainen onder leiding van ervaren trainers? Dan kan dat vanaf heden elke dinsdagavond bij Reiger Boys. Tijdens de open trainingen kun je kosteloos en vrijblijvend meetrainen van 19.00 tot 20.30 uur. Hier zul je ervaren dat ambitie, spelen op niveau, plezier en een goede sfeer prima samen gaan!

Meld je aan via opentraining@reigerboys.nl o.v.v. "Open Training VR. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Petra Hoogeveen via 0640367208. 

 

Foto: DP Sportfotografie

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!