Politie elftal gaat nipt onderuit tegen Engelse collega's

( 0 reacties)
Politie elftal gaat nipt onderuit tegen Engelse collega's

Het Nederlands politie elftal kwam donderdag 7 februari in actie tegen de Engelse collega's. De gasten wonnen uiteindelijk met 2-3.

"Goed om te zien dat we ons prima kunnen meten met de internationale concurrentie tijdens onze weg naar Noorwegen! Met veel nieuwe, terug van weg geweest en vaste meiden, hebben we leuke dingen gezien. Waarin meiden op andere posities werden getest", zo laat het team weten via sociale media.

"De komende periode zullen we de oefenwedstrijden in Nederland dan ook gebruiken om de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten", aldus het politie elftal.

In mei vindt de return in Engeland plaats.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na een gelijkopgaande en sportieve wedstrijd, waarin de wind een belangrijke factor was, hebben we helaas met 2-3 verloren van de ervaren Engelse collega’s! Goed om te zien dat we ons prima kunnen meten met de internationale concurrentie tijdens onze weg naar Noorwegen! Met veel nieuwe, terug van weg geweest en vaste meiden, hebben we leuke dingen gezien. Waarin meiden op andere posities werden getest. De komende periode zullen we de oefenwedstrijden in Nederland dan ook gebruiken om de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten! Op naar de revanche match in Manchester! #policefamily #eurofriends #ned???????? #uk???????????????????????????? #seeyouinmay #npsb #nederlandspolitievrouwen #revanche #Manchester

Een bericht gedeeld door Ned. Politie Vr.voetbalteam (@npsbvrouwenvoetbal) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!