Punt: ''We zullen niet dat kunnen betalen zoals bij Ajax of PSV''

( 0 reacties)
Punt: ''We zullen niet dat kunnen betalen zoals bij Ajax of PSV''

ADO Den Haag kwam deze week met een statement waarin de club uit op zoek te zijn naar steun van de gemeente Den Haag. Een aantal van de mensen betrokken bij de residentieclub verlaat de club (direct).

Bij die mensen is de rek eruit, zo schrijft de club. Dat heeft ook te maken met de financiële mogelijkheden van de club. "We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers en een breder netwerk waar we uiteindelijk ook sponsoren uit kunnen halen", reageert bestuursvoorzitter Kees Punt in gesprek met De Telegraaf.

ADO merkt dat er mensen zijn die mee willen denken, iets waar de club dankbaar voor is. Maar, zo zegt Punt, de club wil 'meer geld stoppen in de technische staf, het kantoor en de salarissen van de speelsters'. 

"We zullen niet dat kunnen betalen zoals bij Ajax of PSV en hebben gelukkig ook een goede jeugdopleiding waar heel veel talenten uit doorstromen", vervolgt de voorzitter. ADO traint voorlopig nog wel in het stadion van de 'grote broer', maar dat gaat veranderen, geeft Punt aan.

"Het kunstgras wordt weer vervangen voor gewoon gras en dat betekent dat we voor het eerste team sowieso op zoek moeten naar een nieuwe trainingslocatie", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!