Arsenal, Bristol en West Ham verder in FA Cup

Arsenal, Bristol City en West Ham United hebben de volgende ronde van de SSE Women's FA Cup bereikt. Everton werd zondag uitgeschakeld door Chelsea.

Arsenal won met 4-0 van Crawley Wasps. De doelpunten werden gescoord door de 16-jarige Ruby Grant (3) en Kim Little. Bij The Gunners begonnen Sari van Veenendaal en Daniëlle van de Donk in de basis. Laatstgenoemde speelde 62 minuten mee.

Bristol City, met Danique Kerkdijk in de basis, won met 3-0 door doelpunten van Abigail Harrison, Katie Robinson en Poppy Wilson. Ook West Ham United bekert verder, door met 3-1 te winnen van Blackburn Rovers. Lucienne Reichardt speelde de eerste helft mee.

Everton werd uitgeschakeld door Chelsea. Drew Spence en Hannah Blundell bezorgden The Blues een 0-2 overwinning. Bij The Toffees begon Inessa Kaagman in de basis, zij werd in de 85e minuut gewisseld voor Siri Worm. Dominique Bruinenberg viel in de 76e minuut in.