Nihom verlaat Ajax: ''Tijd om mijn horizon te verbreden''

( 0 reacties)
Nihom verlaat Ajax: ''Tijd om mijn horizon te verbreden''

Benno Nihom gaat Ajax na het huidige seizoen verlaten. Dat laten de Amsterdammers vanavond weten. Er komt zo een einde aan de samenwerking tussen beide partijen, die maar liefst zeven jaar duurde.

"Het is niet makkelijk om als Amsterdammer na 7 prachtige jaren de Ajax te verlaten, maar aan al het moois komt een eind en het is tijd om mijn horizon te verbreden", reageert Nihom op de website van de regerend landskampioen.

"Ik ben de club dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die ik al die tijd gekregen heb en dat ik de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen Ajax vanaf het begin heb kunnen meemaken", vervolgt de trainer.

"Ik ben trots op de prijzen die ik met het team heb gewonnen, want dat is het mooiste dat er is. En ik zal er alles aan doen om daar ook de laatste maanden van dit seizoen voor te gaan. Het was fantastisch en leerzaam om in de professionele topsportomgeving die Ajax biedt te mogen werken."

Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij Ajax, is Nihom dankbaar: "We zijn Benno heel dankbaar voor zijn betrokkenheid en de mooie resultaten die hij met zijn spelers heeft behaald. Hij is al sinds de oprichting van de Ajax bij het team betrokken en heeft zich altijd vol ingezet voor de club. Het zou geweldig zijn als we Benno’s laatste seizoen wederom met het behalen van een prijs af kunnen sluiten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!