Pot nieuwe trainer PEC: ''Daarmee proberen om prestaties te behalen''

( 0 reacties)
Pot nieuwe trainer PEC: ''Daarmee proberen om prestaties te behalen''

Wim van der Wal laat PEC Zwolle na dit seizoen achter zich. Zijn opvolger is al bekend: Joran Pot, nu nog assistent van Van der Wal.

"Hartstikke mooi. Voor mij is het een heel mooie uitdaging en een mooie vervolgstap", zegt de 29-jarige trainer voor de camera van PEC Zwolle TV. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om voor drie jaar de vernieuwde samenwerking aan te gaan.

"In principe willen we dat graag met PEC Zwolle, dat je een stabiele situatie creëert, dus een situatie waar de trainer voor een langere tijd aan het roer staat, zodat je echt dingetjes terug kunt gaan zien op lange termijn", vervolgt Pot. "Als je elk jaar een wisseling van trainer hebt, dan krijg je elke keer nieuwe inzichten en een nieuwe manier van spelen, dat willen we eigenlijk voorkomen. Daarmee willen we ook proberen om prestaties te behalen."

Pot, die zelf bij Genemuiden voetbalt, verwacht dat het prima gaat klikken tussen hem en de speelsters: "Ik denk dat het nu ook prima klikt en misschien kan ik me wel heel goed inleven in de situatie waarin de meiden zich bevinden", meent de aanstaande trainer van PEC Zwolle.

 

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!