Miedema schiet Arsenal naar halve finale beker, West Ham uitgeschakeld

( 0 reacties)
Miedema schiet Arsenal naar halve finale beker, West Ham uitgeschakeld

Arsenal heeft de halve finale van de Continental Tyres Cup bereikt. Woensdagavond werd er met 2-1 gewonnen van Birmingham City. West Ham United werd uitgeschakeld door Manchester United.

Met Sari van Veenendaal, Dominique Bloodworth, Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema in de basis begon Arsenal aan het treffen met Birmingham City. De gasten kregen in de achttiende minuut een mogelijkheid om op voorsprong te komen.

Van Veenendaal bracht echter redding op de penalty van Aoife Mannion. Na een uur spelen was het echter wel raak voor Birmingham City. Lucy Quinn wist de bal achter Van Veenendaal te krijgen.

Arsenal produceerde vervolgens een knappe feedback. Van de Donk kopte de gelijkmaker binnen op aangeven van Miedema. Die zorgde vervolgens in de slotseconden voor de 2-1, waardoor de Gunners in de halve finale staan.

West Ham United, met Lucienne Reichardt in de basis, werd uitgeschakeld door Manchester United. De Red Devils waren met 2-0 te sterk. Beide doelpunten kwamen op naam van Jess Sigsworth.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!