Nihom: ''We kunnen ons niet heel veel misstappen veroorloven''

( 0 reacties)
Nihom: ''We kunnen ons niet heel veel misstappen veroorloven''

Ajax verblijft momenteel in Spanje, waar de Amsterdammers zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De regerend landskampioen staat momenteel derde in de Eredivisie, met een flinke achterstand op koploper PSV.

"In de eerste seizoenshelft hebben we goede en minder goede dingen gedaan. We hebben punten laten liggen waardoor we met een achterstand de tweede seizoenshelft ingaan", ziet trainer Benno Nihom.

De oefenmeester vervolgt: "Maar feitelijk gezien hebben we alles in eigen hand en daar gaan we ook vanuit. We moeten niet naar de stand kijken maar proberen wedstrijd voor wedstrijd te winnen." Ajax neemt het in de laatste wedstrijd voor de play-offs op tegen koploper PSV. "Dat wordt een belangrijk duel", vertelt Nihom op de website van Ajax.

Volgens de trainer is het belangrijk dat er niet te ver vooruit wordt gekeken. "Het is belangrijk dat we met de volle overtuiging achter ons plan staan. Iedereen weet wat de huidige situatie is en iedereen weet dat we ons niet heel veel misstappen kunnen veroorloven."

"We hebben de kwaliteiten om van iedereen te winnen. Als we dat doen dan kan er van alles gebeuren. Er is nog niks verloren, want we kunnen nog zowel het kampioenschap als de beker winnen. De focus ligt op de komende maanden en daar gaan we vol voor", besluit de Ajax-trainer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!