Ajax op trainingskamp in Spanje: ''Dat gaat we hier proberen te bereiken''

( 0 reacties)
Ajax op trainingskamp in Spanje: ''Dat gaat we hier proberen te bereiken''

Ajax verblijft deze week in Spanje, waar de basis wordt gelegd voor de tweede seizoenshelft. Trainer Benno Nihom gaat vol vertrouwen richting de hervatting van de competitie, zo vertelt hij op de website van de Amsterdammers.

"Het zijn ideale omstandigheden om met alle 23 speelsters van de A-selectie naar de hervatting van het seizoen toe te werken", zegt Nihom over het verblijf in het Spaanse Rota. 

"Het belangrijkste is dat we duidelijk schetsen wat we van elkaar verwachten na de winterstop. Dat proberen we hier onder meer te bereiken", vervolgt de oefenmeester. "Het bestaat uit vijf facetten: technisch, tactisch, mentaal, fysiek en teambuilding."

"Alle activiteiten die we hier doen zijn daaraan gekoppeld. Uiteindelijk moeten we terugkomen met een fundament voor de komende maanden waarin de prijzen worden verdeeld", aldus Nihom.

Ajax speelt in de winterstop geen oefenduel, daar is volgens de trainer bewust voor gekozen: "Aangezien de Spaanse competitie gewoon doorloopt is het niet mogelijk een tegenstander te vinden. Die ploegen kunnen alleen halverwege de week en dat heeft, vanuit fysiek oogpunt, niet zo veel zin", besluit de trainer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!